Raaseporin Mieskuoro

Kuorostamme

Raaseporin Mieskuoro on hyvinvoiva, 25 laulajasta koostuva kuoro. Panostamme musikaaliseen laatuun ja yhteenkuuluvuuteen, toisin sanoen haluamme laulaa todella hyvin samalla kun meillä on hauskaa.

Laajassa ohjelmistossamme on musiikkia Jean Sibeliuksesta David Bowieen ja Lady Gagaan.

Kehitämme jatkuvasti itseämme.

Kuoromme historia juontaa 1930-luvulle asti, ja jäsenemme tulevat koko Raaseporista ja sen lähiseuduilta. Olemme ylpeitä siitä, että erittäin musikaalinen Teddy Granroth on kuoronjohtajamme.

Kuoro on mukana kuoroliitoissa – olemme jäsenenä sekä alueellisessa liitossa Västra Nylands sång- och musikförbund (VNSMF) että ruotsinkielisessä mieskuoroliitossa Finlands svenska manssångarförbund (FSM). Yksi jäsenistämme, Håkan Björk, on FSM:n puheenjohtaja.

Tulevia konsertteja ja esiintymisiä

Varaa kuoro

Koko kuoro tai osa siitä, esimerkiksi kvartetti, voi esiintyä erilaisissa tilaisuuksissa, kuten syntymäpäiväjuhlissa, hautajaisissa, firman juhlissa, kyläjuhlissa jne.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Kuoronjohtajamme

Teddy Granroth on valmistunut musiikinjohtajaksi Pietarsaaren konservatoriosta 1993. Hän on johtanut useita kuoroja, muiden muassa Jakobstads sångarbröder, Karleby manskör, sångföreningen Cajorna ja Raaseporin Mieskuoro. Hän on itse laulanut mieskuorossa M.Ä.N.

Teddy on ollut kapellimestarina Svenska teaternin Sound of Music -musikaalissa, sekä seitsemässätoista näytelmässä Raaseporin kesäteatterissa. Lisäksi hän on toiminut kapellimestarina paikallisissa teatteriproduktioissa, revyyissä jne.

Hän säveltää jatkuvasti uutta musiikkia ja sovittaa musiikkia kuoroille ja pienryhmille. Hän oli säveltäjä, kuoronjohtaja, järjestäjä ja taiteellinen johtaja paikallisen kuoroliiton, VNSMF:n 100-vuotisjuhlassa vuonna 1997.

Tällä hetkellä hän laulaa muun muassa ryhmässä, johon kuuluu esimerkiksi Susann Sonntag. Ryhmä esittää konsertin En hyllning till Ted Gärdestad – för kärlekens skull. Hän on myös showyhtye Hemma hos Gretan jäsen ja työskentelee mm. artistien Ami Aspelund, Annika Cleo ja Tomas Lundin kanssa. Teddy on säestänyt muiden muassa seuraavia ulkomaisia artisteja ja sovittanut lauluja heille: Peter Lundblad, Patrik Isaksson ja Jan Johanssen.

Teddy asuu maalla ja nauttii hiljaisuudesta, puunhakkuusta ja saunasta.

Tule mukaan kuoroomme

Mieskuorolaulu on sekä hauskaa että trendikästä ja luo mahtavan yhteenkuuluvuden tunteen. Ahkeroimme yhdessä jotta yleisömme saisi syvien tunteiden kautta ainutlaatuisia kokemuksia, houkuttelemme heidät nauramaan ja itkemään ja luomme yhdessä sekä miehekkään raa’an voiman että romantiikan hetkiä.

Jos sinulla on hyvä lauluääni ja sinua kiinnostaa aloittaa kuoroharrastus – älä epäröi vaan ota yhteyttä kuoronjohtajaamme Teddy Granrothiin: 045 787 11803 tai teddygranroth@gmail.com. Olemme varmoja, että se on päätös, jota et kadu – kysy vaikka kuorolaisiltamme!

Raaseporin Mieskuorolla on yleensä yksi pienempi konsertti syksyllä ja isompi kokonaisuus keväällä. Vuosittaisiin perinteisiimme kuuluu vappulaulu toukokuun ensimmäisenä päivänä, sekä kaksi joulukonserttia. Joskus teemme myös yhteistyötä muiden kuorojen kanssa. Parin vuoden välein teemme konserttimatkan ulkomaille.

Kuoro harjoittelee Borgkilassa Karjaalla torstaisin klo 18–21, syyskuusta toukokuuhun.

Olemme laatineet laajan sähköisen äänitearkiston, josta löydät laadukkaat äänitteet laulujemme stemmoista. Niiden avulla voit helposti harjoitella omaa stemmaasi itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii. Tämä helpottaa uusien laulujen oppimista, mikä on tärkeää erityisesti silloin, kun olet uusi kuorolainen.

Tervetuloa iloiseen laulajajoukkoomme!

Sponsorit ja yhteistyökumppanit

Kiitämme kaikkia sponsoreitamme, tukijoitamme ja yhteistyökumppaneitamme. Teidän avullamme voimme tulevaisuudessakin tarjota korkealaatuista kuorolaulua ja edistää kanssaihmistemme hyvinvointia ja iloa.

Haluatko sponsoriksi?

Kun tulet Raaseporin mieskuoron sponsoriksi, saat näkyvyyttä seuraajiemme joukossa, ja yrityksesi ja sen palvelut tulevat tutuksi laajemmalle yleisölle. Ota yhteyttä niin voimme yhdessä suunnitella teille sponsoripaketin jonka lähtökohtana on teidän yritystoimintanne ja toivomuksenne. Markkinointi- ja mediavastaavamme Johan Lindholm palvelee teitä mielellään. Hänet tavoitat helposti numerosta +358 50 355 1504.

Ota yhteyttä

Niclas qwarfordt

Puheenjohtaja

+358 44 7277 666
niclas.qwarfordt@gmail.com

Teddy Granroth

Kuoronjohtaja

+358 45 787 11803
teddygranroth@gmail.com

lennart nybergh

Sihteeri

+358 40 311 3047
lennart.nybergh@gmail.com

Roger Lönnberg

Rahastonhoitaja

+358 50 043 6569
roger@brev.fi

Johan Lindholm

Markkinointi- ja mediavastaava

+358 50 355 1504
johan.lindholm@ksfmedia.fi

Postiosoitteemme

Raaseporin Mieskuoro, c/o Lennart Nybergh, Maasillan 1, 10300 Karjaa.

Y-tunnus: 3024477-8